Home        Menukaart        Informatie        Foto's        route        info        gastenboek

 

  Print versie

 

Slenaken ligt ten zuiden van Reijmerstok en grenst aan België. Teuven is de dichtstbijzijnde Belgische plaats. Slenaken wordt omgeven door verschillende bossen zoals het Grote Bos, het Branderbos en het Roebels Bos. De Gulp slingert langs het dorp, midden door het voor toeristen aantrekkelijke gebied . Beutenaken, Heyenrath en Schilberg zijn dichtbij gelegen gehuchten.

 

Aan de rand van Slenaken, een paradijselijke omgeving voor wandelaars en natuurgenieters, ligt Restaurant Steakhouse 't Stegelke. Het ligt maar op een steenworp afstand van de toeristische drukte van het Zuid-limburgse dorpje, maar net ver genoeg om er echt in alle rust te kunnen genieten van een smakelijk hapje en een drankje.

 Dat kan buiten op ons intieme terras of binnen in de warme huiskamersfeer van ons restaurant. Op deze rustige gezellige locatie in de mooie omgeving, is het een feit dat er voor alle smaken iets lekkers te krijgen is tegen een verrassende prijs, dit maakt het de ideale pleisterplaats voor iedereen.

 

Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk toeven in Slenaken. Met de fiets over de heuvelachtige toppen van het zuiden, een stevige wandeling maken langs de Gulp en door de vele stegelkes.

 

U kunt bij ons terecht voor de lekkerste grillspecialiteiten, waarvan onze steaks van origineel Argentijns rundvlees zijn. Daarnaast serveren wij diverse vlees- en visgerechten. Onze huisgemaakte saté en konijn op Limburgse wijze moet u een keer geproefd hebben! Ook voor de kids zijn er genoeg hapjes om uit te kiezen. Tevens gaan wij met de seizoenen mee, dan serveren wij heerlijke asperges en wildgerechten.

 

U bent natuurlijk ook van harte welkom om na een fietstocht

of wandeling een lekker kopje koffie met een huisgemaakte apfelstrudel te nuttigen.

 

 

 
 
 
 

 


 

 

 

design & hosting